SEBASTIAN AHO ISKI HUIKEAN MAALIN - ”MIELETöNTä JääKIEKKOA”

Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho iskivät todella isot maalit, kun heidän edustamansa Carolina Hurricanes nousi NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kanveesista 5-3 (0-2, 1-1, 4-0) -voittoon New York Islandersista. Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0.

Islanders paineli Kyle Palmierin, Bo Horvatin ja Anders Leen tekemillä maaleilla jo 3-0 -johtoon, ennen kuin Carolina sai hanansa avattua.

Kunnia siitä kuului Teuvo Teräväiselle, joka iski ylivoimalla 3-1 -kavennuksen ajassa 43.01.

Päätöserässä alkoi sitten tapahtua ja todella tiiviiseen tahtiin. Carolina tehtaili kaksi maalia yhdeksän sekunnin sisään sen jälkeen, kun Seth Jarvis oli viimeistellyt 3-2 -kavennuksen.

Sebastian Aho tasoitti ajassa 57.43, kun Carolina pelasi ilman maalivahtia. Jordan Martinook herkutteli voittoniitiksi jääneen osuman vain hetkeä myöhemmin. Jake Guentzel sinetöi Ahon esityöstä loppunumerot tyhjiin, kun ottelua oli pelaamatta 56 sekuntia.

- Aivan mieletöntä jääkiekkoa 60 minuuttia, Carolina hehkuttaa huikeaa nousua viestipalvelu X:ssä.

Toronto Maple Leafs puolestaan tasoitti Boston Bruinsia vastaan pelattavan ottelusarjan 1-1:een 3-2 (1-2, 1-0, 1-0) -lukemin.

Auston Matthews (1+2) ja Max Domi (1+1) olivat Toronton sankareita. Matthews viimeisteli Domin syötöstä ottelun voittomaalin, kun päätöserää oli pelattu reilut 12 minuuttia.

Loputkin pudotuspelisarjat saatiin käyntiin läntisessä konferenssissa Suomen aikaa varhain tiistaina.

Puolustava mestari Vegas Golden Knights väänsi 4-3 (3-2, 1-0, 0-1) -voiton Dallas Starsista. Edmonton Oilers puolestaan kukisti Los Angeles Kingsin 7-4.

Dallasin Miro Heiskanen kuittasi tililleen syöttöpisteen. Heiskasen joukkuekaverit Roope Hintz ja Esa Lindell jäivät ilman tehopisteitä.

NHL:n pudotuspelien 1. kierros, tulokset 23.4.:

Carolina-NY Islanders 5-3

Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0.

Boston-Toronto 2-3