PATRIK LAINEESTA LäVäHTI UUSI HUHU - TäMä EI LUPAISI HYVää

Patrik Laineen uran NHL:ssä on tällä hetkellä pahassa vastatuulessa. Laineen tilanteessa ei välttämättä ole muutosta positiiviseen luvassa.

Laine ilmoittautui kesken viime kauden pelaajien hoito-ohjelmaan hoidattamaan mielenterveyttään. Laineella oli jo pitkään ollut vaikeaa Columbuksessa loukkaantumisten ja tehottomuuden kanssa.

Laine ja Columbuksen seurajohto sopivat viime kuussa, että Laineelle pyritään etsimään uutta seuraa. Näin hän saisi tuoreen startin jossain uudessa ympäristössä.

Carolina Hurricanesin tiedettiin olevan Laineesta kiinnostunut ja heillä olisi ollut palkkakatossa tilaa Laineen hankkimiseksi. Heillä on kuitenkin kolme rajoitettua vapaa agenttia vielä sopimatta, joten Laineen 8,7 miljoonan dollarin liksa olisi ollut liian korkea.

The Athleticin NHL-toimittaja Aaron Portzlinen mukaan tilanne alkaa Laineen osalta näyttää huolestuttavalta. Hän arvioi, että suurin osa Laineesta kiinnostuneista joukkkueista on jo tarpeensa pelaajamarkkinoilta täyttänyt ja Laine uhkaa jäädä ilman uutta osoitetta.

Laineella on huomattavan korkea palkka hänen muutaman edelliskauden näyttöihin verrattuna ja sopimusta on jäljellä vielä kaksi kautta. Laine on kuitenkin osoittanut parhaimmillaan olevansa yksi NHL:n vaarallisimmista hyökkääjistä.

Lue myös: Konsta Helenius teki NHL-sopimuksen - "Näemme voittavan jääkiekkoilijan"

Lue myös: NHL:ssä hierotaan jättisopimusta

2024-07-08T18:17:31Z dg43tfdfdgfd