MAAILMAN KAUNEIN URHEILIJA PUHUU HARJOITUSRUTIINEISTAAN TAVOITTEENAAN VOITTAA KULTAA PARIISISSA

Alica Schmidt. Kuvat ja video: Instagram @alicasmd

Olympiaurheilija Alica Schmidt, tunnettu “maailman kauneimpana urheilijana”, on päättänyt voittaa kultaa Pariisissa tänä kesänä. 25-vuotias urheilija on osa Saksan olympiajoukkuetta näissä kisoissa.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi Alica Schmidtin harjoittelua

Schmidt, joka on jo haastanut Manchester Cityn hyökkääjä Erling Haalandin kilpailuun, jakoi, kuinka hänen harjoitusrutiininsa pitävät hänet kunnossa. Hän paljasti yksityiskohtia salaisesta ruokavaliostaan ja harjoitteluvinkeistään, joiden hän uskoo olevan ratkaisevia mitalin saavuttamiseksi Pariisissa.

“Vähennän vähän intensiteettiä, jotta voin aloittaa virkeänä. Mutta harjoittelen silti joka päivä,” Schmidt selitti. “Periaatteessa tyypillinen harjoitteluviikko on erittäin vaihteleva. Teen sprinttejä, tietenkin, mutta myös sprinttikestävyyttä, voimaharjoittelua ja voimakestävyyttä, vauhtijuoksuja ja hyppyjä.”

Tämä on toinen olympialaiset Alicalille, hänen osallistuttuaan Saksan joukkueeseen Tokiossa. Valitettavasti viime kerralla hän jäi ulkopuolelle naisten ja sekaviestissä 4x400m, ja oli varalla Japanissa.

“En tiennyt pitkään aikaan, että ero maailmanmestaruuskisojen välillä on niin suuri. Molemmissa kokoontuvat maailman parhaat, mutta olympialaisissa kaikki lajit ovat läsnä, asut samassa kylässä urheilijoiden kanssa, jotka tekevät samaa, kaikki jahtaavat intohimoaan,” hän sanoi.

Alica Schmidt. Kuvat ja video: Instagram @alicasmd

“Se oli uskomattoman inspiroivaa Tokion olympialaisissa 2020, ja haluan ehdottomasti kokea sen uudelleen. Erityisesti tällä kertaa katsojien kanssa!”

“Olympialaiset järjestetään vain neljän vuoden välein, joten tämä vuosi on erityisen tärkeä. Olen jatkuvasti työskennellyt tämän hetken eteen,” Schmidt päätti.

Kuvat ja video: Instagram @alicasmd. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimitustiimi on tarkistanut sen.

The post Maailman kaunein urheilija puhuu harjoitusrutiineistaan tavoitteenaan voittaa kultaa Pariisissa appeared first on Instafamosos.

2024-07-06T08:14:20Z dg43tfdfdgfd