JOSE MOURINHO ANTOI PALAA - HAUKKUI YHDEN MIEHEN PYSTYYN

Sevilla juhli Eurooppa-liigan titteliä voittamalla AS Roman Budapestissa pelatussa finaalissa rankkarein. Ensimmäisen tappionsa eurokilpailuiden finaaleissa kärsinyt AS Roman valmentajavelho Jose Mourinho haukkui ottelun englantilaisen erotuomarin Anthony Taylorin pystyyn.

- Se oli intensiivinen, maskuliininen ja eloisa peli espanjalaiselta vaikuttaneen erotuomarin kanssa. Se oli koko ajan keltaista, keltaista, keltaista. Epäoikeudenmukaista, Mourinho jyrähti Sky Sport Italialle.

- Sanoin, että joko lähdemme täältä Cupin kanssa tai lähdemme kuolleina. No, olemme kuolleet. Olemme kuolleita fyysisesti ja kuolemanväsyneitä henkisesti, koska mielestämme se oli epäoikeudenmukainen tappio, jossa on monia kiistanalaisia tapauksia, Mourinho jatkoi Taylorin ripitystä.

Mourinho oli tappiosta huolimatta ylpeä joukkueestaan.

- Olemme kuoleman väsyneitä, mutta ylpeitä. Sanon aina, että voit hävitä jalkapallo-ottelun, mutta et koskaan arvokkuuttasi tai ammattitaitoasi. Voitin viisi eurofinaalia, hävisin tämän, mutta tällä kertaa palaan kotiin ylpeämpänä kuin koskaan. Kaverit antoivat ehdottomasti kaikkensa tällä kaudella.

- Otamme asiat vakavasti, työskentelemme nöyrästi ja annamme kaiken, mitä voimme antaa. Jokainen meistä reagoi eri tavalla. Toinen itkee toinen ei, mutta totuus on, että olemme kaikki hyvin surullisia. Palaamme kotiin kuolleina tunteesta, että se oli epäoikeudenmukaista, Mourinho jatkoi.

Mourinholta udeltiin luonnollisesti myös hänen tulevaisuudestaan. Mourinho on yhdistetty muun muassa Paris Saint-Germainin peräsimeen.

- Lähden lomalle maanantaina. Jos meillä on aikaa puhua siitä ennen, teemme sen. Jos ei, lähden lomalle ja katsotaan sitten. Kerroin (AS Roman) omistajille muutama kuukausi sitten, että jos olisin yhteydessä muihin seuroihin, he tietäisivät ensimmäisenä. Olisin aina rehellinen ja suora. Puhuin seuran kanssa joulukuussa, kun Portugalin maajoukkue lähestyi minua. Sen jälkeen en ole ollut kenenkään muun kanssa tekemisissä, Mourinho väitti.

Mourinholla on vuosi sopimusta jäljellä AS Roman kanssa.

Lue myös: Jose Mourinhon putki katkesi - Sevilla otti omansa jälleen kerran

Lue myös: HIFK:lla hurja toukokuu – voitosta voittoon

2023-06-01T05:06:01Z dg43tfdfdgfd