FINAALIIN VALMISTAUTUVALTA WEST HAM-KAPTEENILTA MIELENKIINTOISIA KOMMENTTEJA: ”OLLAKSENI REHELLINEN…”

West Hamia vielä toistaiseksi edustava Declan Rice, 24, kertoo keskittymisensä olevan vain ja ainoastaan Konferenssiliigan finaalissa. Englantilaisen uskotaan pelaavan viimeistä kauttaan Lontoon olympiastadionilla.

Declan Rice on ollut viime vuosien ajan yksi puhutuimmista englantilaispelaajista. Lähes kaikkiin Valioliigan silmäätekeviin seuroihin vuoron perään linkitetty Chelsea-kasvatti on toistaiseksi pysynyt seurauskollisena West Hamille.

Vaikka mies on myönsi aiemmin julkisesti haluavansa ottaa seuraavan askeleen urallaan, vakuuttaa hän nyt, ettei ole kiinnittänyt ympärillään liikkuviin huhuihin juurikaan huomiota.

– Ollakseni rehellinen, en ole seurannut juurikaan itseäni koskevaa uutisointia, Rice toteaa.

– MM-kisojen jälkeen keskittymiseni on ollut ainoastaan joukkueeni nostamisessa pois putoamiskamppailusta ja tietysti myös tässä kilpailussa (Konferenssiliiga).

– Sydämeni on seuran, perheeni ja fanien puolella.  Haluan tehdä heidät kaikki onnellisiksi, ja se on ainut asia, johon keskityn. Kaikki muu on vain melua ja spekulointia. Se on kuitenkin asia, johon en voi vaikuttaa ja joka kuuluu tähän lajiin (siirtohuhut).

West Ham kohtaa Konferenssiliigan finaalissa Fiorentinan 7. kesäkuuta. Ottelu pelataan Eden Arenalla Prahassa.

Lähde: 90min

Artikkeli Finaaliin valmistautuvalta West Ham-kapteenilta mielenkiintoisia kommentteja: ”Ollakseni rehellinen…” julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.

2023-06-01T02:41:14Z dg43tfdfdgfd