F1-TäHTI LEWIS HAMILTONILTA HARVINAINEN ULOSTULO

F1-sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton oli pettynyt mies sunnuntaisen Kanadan GP:n jälkeen.

Kokenut britti starttasi kilpailuun seitsemännestä ruudusta epäonnistuneen aika-ajon jälkeen tallikaveri George Russellin lähtiessä paalupaikalta. Hamilton onnistui pysymään poissa ongelmista ja oli kilpailun loppupuolella hyvissä asemissa haastamaan jopa palkintopallipaikasta.

Vanha mestari käväisikin kolmannella sijalla, mutta tallikaveri Russell pyyhkäisi toiseksi viimeisellä kierroksella ohi rengasetunsa turvin. Hamilton purki pettymystään kilpailun jälkeen Sky Sportsin haastattelussa.

– Koko viikonloppu oli huono suoritus minulta. Aika-ajoissa jotkin asiat sotkivat sitä, mutta tämä oli pääosin minun syytäni. Sunnuntai oli yksi surkeimmista kisoista mitä olen ajanut, avautui britti.

Mercedeksen alkukausi on ollut vaikea, mutta Kanadassa kilpurista löytyi uuden päivityspaketin myötä yllättäen runsaasti lisää vauhtia. Se oli myös Hamiltonille viikonlopun positiivisin asia ja seitsenkertaisella mestarilla riittää edelleen nälkää päättää Mercedes-ura positiivisissa merkeissä.

– Isot kiitokset kaikille tehtaalla tämän auton kehittämisestä. Siitä on tulossa sellainen, jolla pystyy taistella. Se on todella positiivinen asia, kun kausi etenee, jatkaa Hamilton.

– Tänä viikonloppuna autollamme pystyi voittamaan, joten sen takia ei ole niin hyvä fiilis. Otamme nämä pisteet, menemme eteenpäin ja yritämme uudestaan, veisteli vanha mestari.

LUE LISÄÄ

 
Lataa lisää

Lue myös: Lähtöpassit F1-tallista saava kohukuski joutui karun tallimääräyksen kohteeksi – pimahti tiimiradiossa täysin

2024-06-10T16:56:35Z dg43tfdfdgfd