ELLA JUNNILA AVAUTUI – SE-NAINEN PääTYI RAJUUN RATKAISUUN

Korkeushyppääjä Ella Junnila on saanut kesäkautensa käyntiin. Nainen kilpaili kahdesti Kreikassa. Hän ylitti molemmissa kisoissa 184.

Junnila paljasti SUL:n tiedotteella, että hän on käyttänyt nyt uutta vauhdinjuoksua: 10 askelta paikaltaan. Paluu vanhaan vaatii totuttelua.

– Jos katsoo tulospöytäkirjaa, voisi luulla, että nyt on piru merrassa, mutta kaikkea muuta. Minulla on hyvä fiilis uudesta vauhdista, Junnila sanoi.

Junnila kertoi, miksi hän päätyi palaamaan takaisin vanhaan tyyliinsä.

– Lentävällä kahdeksalla askeleella tavoittelin lisää vauhtia. Valmentaja Tuomas Sallinen totesi, että minun ominaisuuteni riittävät nyt paikaltaan lähtien 10 askeleen vauhtiin. Siinä on vähemmän muuttujia ja sillä olen mennyt kevään treenit ja nyt kilpailut, Junnila kertoo.

– Hyppyjen korkeus riitti nytkin hyvin, mutta ponnistaessa pitäisi vain odottaa tarpeeksi ja että tulee nousuja, ja sen jälkeen olisi pidettävä selän kaarta tarpeeksi kauan ennen kuin vetää jalat takaisin syliin, Junnila arvioi.

Junnila, jonka kilpailukausi jatkuu 7. kesäkuuta Motonet GP:ssä Jyväskylässä, kommentoi reissuaan myös Instagramissa.

–Kausi avattu! Päällimmäisenä vitsit mä tykkään kilpailla! Toisena onpahan ollu Kreikan reissu. Kolmantena tästä tulee niin hyvä. Uus vauhti alkaa olla muotissaan, ylityksen ajoituksen hakee vähän paikkaansa. Luotto on korkealla.

Päivitys tästä.

Lue myös: Lotta Haralan säteili upeassa päivityksessä – esitteli uuden puolen itsestään: ”Tätä on odotettu”

2023-06-01T07:14:36Z dg43tfdfdgfd