POTKUT SAANUT F1-TALLIPOMO SAI EX-KUSKIN RAIVON VALTAAN - ”SIIVOA OMAT SOTKUSI!”

Tammikuussa potkut saanut Haasin entinen tallipäällikkö Günther Steiner tunnetaan säälimätöntä tekstiä laukovana persoonana. Steiner on saanut tältä osin nyt ainakin kaksi entistä F1-kuljettajaa lähes raivon valtaan.

Ensin jyrähti Ralf Schumacher, joka ei ole tunnetusti hyvää pataa Steinerin kanssa. R. Schumacher raivostui, kun Steiner kertoi julkisesti, että Alpine-tallin ei kannata palkata F1-paluuta virittelevää Mick Schumacheria ensi kaudeksi.

- Ei, en suosittele sitä tällä hetkellä. Sinun on katsottava parhaita saatavilla olevia kuljettajia. Ja kuljettajia, jotka ovat osoittaneet olevansa erittäin hyviä, Steiner painotti taannoin.

Steiner ei siis maininnut Mick Schumacheria nimeltä, mutta kaikki viittasi toisen polven saksalaiskuskiin. Steiner ja Mick Schumacher olivat vahvasti napit vastakkain jo yhteisinä Haas-aikoina ja nuo haavat eivät ole siis vieläkään umpeutuneet.

Toinen takavuosien F1-kuski Timo Glock ihmettelee Ralf Schumacaherin tavoin, miksi Steiner ”potkii” Mick Schumacheria yhä päähän.

- Se on epäoikeudenmukaista. Mitä voit sanoa Günther Steinerista? En ymmärrä hänen tapaansa puhua Mick Schumacherista. Mitä järkeä siinä on? Hänen pitäisi lopettaa Mickin potkiminen yhä uudelleen ja uudelleen. Siivoa omat sotkusi!, Glock jyrähtää Steinerille.

Lue myös: F1-tallin kulisseissa kuohuu - kuljettajalle potkut kesken kauden?

2024-06-14T09:33:39Z dg43tfdfdgfd