NYT TäRäHTI USKOMATON VäITE CARLOS SAINZIN ENSI KAUDEN F1-TALLISTA

F1-asiantuntija Ralf Schumacher on esittänyt sensaatiomaisen väitteen Ferrarille tämän kauden jälkeen siirtyvän Lewis Hamiltonin korvaajasta. Ei, tuo korvaaja ei olisi sittenkään superlupaus Kimi Antonelli, vaan Carlos Sainz.

Hamiltonille Ferrarilla tilaa tekevä Sainz neuvotteli keväällä Mercedeksen kanssa. Ne neuvottelut kariutuivat kuitenkin siihen, että Mercedes tarjosi Sainzille vain vuoden mittaista sopimusta. Sainz haluaa pitemmän diilin.

- Carlos Sainzin kanssa asiat alkavat mennä hieman vaikeaksi. Ihmiset luulivat hänen menevän Williamsille, mutta näin ei todennäköisesti tule tapahtumaan. Alpinen ovet ovat avoinna Sanzille, mutta hän aistii silti mahdollisuuden Mercedekselle, koska tallipäällikkö Toto Wolff sanoi äskettäin, että muutamat asiat ovat jälleen muuttuneet. Siksi näen Sainzin tällä hetkellä George Russellin rinnalla vuonna 2025, Schumacher lataa Speedweekille.

Seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton palasi pitkän tauon jälkeen voittajaksi viime sunnuntaina kotiyleisönsä edessä Silverstonessa. Schumacher on haltioissaan Hamiltonin 104. voitosta.

- Huippusuoritus Lewis Hamiltonilta ja koko Mercedes-tiimiltä. Hänelle tällainen voitto niin pitkän ajan jälkeen oli erittäin tärkeää. On jo puhuttu, että hänen uransa on lopussa ja että Ferrari saattaa olla ärsyyntynyt. Nyt kaikki on nollattu, Hamilton on palannut. Tällaiset tarinat ovat moottoriurheilun ja Formula 1:n kauneutta, Schumacher hehkuttaa.

Lue myös: Iso päätös Valtteri Bottaksen kannalta - F1-kuski vahvisti käytännössä ensi kauden tallinsa

2024-07-09T11:20:11Z dg43tfdfdgfd