CARLOS SAINZ JYRäHTI - SE VOI TIETää HYVää VALTTERI BOTTAKSELLE

Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuus riippuu käytännössä siitä, minkä päätöksen Carlos Sainz tekee ensi kauden työnantajastaan. Bottakselle uskotaan nyt tarjoutuneen tilaisuus tehdä paluu Williams-talliin, jossa hän kilpaili vuodet 2013-2016.

Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevä Sainz oli jo menossa Williamsille, kunnes Alpine tuli yllättäen takaisin kuvaan mukaan.

Motorsport.com-sivusto uutisoi sunnuntaina, että Williams-tallin mitta on tullut täyteen Sainzin vitkutteluun ja he ovat kääntäneet katseensa toisten kuljettajien puoleen.

Sainz on ottanut tilanteeseen kantaa Motorsport-Totalin haastattelussa. Sainz ei mainitse Williamsin nimeä, mutta hänen viestinsä suuntautuu ilmiselvästi sinne.

- En anna painostaa itseäni, Sainz sanoo.

- Ja jos on tiimejä, jotka eivät malta odottaa tai ovat hieman kärsimättömiä, en voi tehdä asialle mitään. Se on minun tulevaisuuteni, minun päätökseni ja yritän olla mahdollisimman rehellinen kaikille ja antaa itselleni aikaa, jota tarvitsen, Sainz jatkaa.

Williamsilta on painotettu, että haluavat kuljettajan, joka sitoutuu pitemmäksi ajaksi heidän projektiinsa. Sainz haluaisi tiettävästi mallia 1+1 olevan sopimuksen, jonka nojalla hän voisi katsoa tarvittaessa töitä muualta.

Lue myös: Kalle Rovanperä järjesti Toyotan isolle pomolle jättiyllätyksen - "Kiitos tästä!"

2024-07-01T11:03:38Z dg43tfdfdgfd