SUOMEN JOUKKUE VARMISTELI PROTESTIA EM-KISOISSA – SITTEN TULI SELVä TIETO

EM-kisojen miesten 110 metrin kilpailu oli suomalaisittain erikoinen, kun Santeri Kuusiniemelle aukesi lopulta paikka finaaliin ylimääräisenä yhdeksäntenä juoksijana. Siinä hän juoksi seitsemänneksi ajalla 13,84.

Kuusinimen tie finaaliin syntyi hänen välieränsä tapahtumien johdosta. Siinä viimeisen aidan jälkeen kolme kilpailijaa kaatui juuri ennen maalia.

Sisintä rataa juosseen Kuusiniemen oikealla puolella juossut Puolan Jakub Szymanski ajautui Kuusiniemen radalle ja taklasi hänet ulos radalta.

Suomen joukkue aikoi tehdä asiasta protestin, mutta kilpailujen jury oli jo sitä ennen ehtinyt tehdä päätöksen antaa Kuusiniemelle paikan finaalissa.

– Menin välieräjuoksuni jälkeen suoraan verkkakentälle, kun koutsi tuli vastaan kertoen, että protesti oli tehty. Ajattelin, että selvä, arvioi Kuusiniemi SUL:n tiedotteessa.

– Viisi minuuttia myöhemmin tuli tieto, että minulle on rata auki finaaliin. Ei muuta kuin napit korville ja keskittymään uuteen kilpailuun.

– Mutta en valita päätöksestä antaa minulle finaalipaikka, oli hieno kokemus. Vitos- ja kutosaitaan saakka finaalissa meni hyvin, mutta sitten vähän kolisi. Mutta ei nuo huiputkaan ole kuin tavallisia kuolevaisia.

Lue myös:

Manchester United sai kuulla karuja uutisia - puolustajan hintalappu on täysin posketon

2024-06-09T05:59:36Z dg43tfdfdgfd