MANCHESTER UNITED JA VALIOLIIGA-TäHTI SOPUUN SIIRROSTA

Manchester United on päässyt Chelsean keskikenttäpelaajan Mason Mountin kanssa sopuun hänen potentiaalisen siirtonsa henkilökohtaisista ehdoista, kertoo Telegraph.

Mount, 24, on kahta lainapestiä lukuun ottamatta edustanut Chelseaa yhtäjaksoisesti kuusivuotiaasta asti, mutta hänen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen, eikä hän ole tarttunut lontoolaisten jatkosopimustarjouksiin.

Myös Liverpool ja Arsenal ovat olleet Mountin perässä, mutta Telegraphin mukaan tällä hetkellä oletuksena on, että hän siirtyy Manchester Unitediin.

Chelsean ja Unitedin on vielä päästävä sopuun Mountin siirtohinnasta. Manchesterilaisten manageri Erik ten Hag on painostanut seurajohtoa sinetöimään diilin nopeasti.

Mount on yksi kahdesta toivehankinnasta, jotka ten Hag haluaa ehdottomasti tänä kesänä. Toinen on uusi keskushyökkääjä, ja Unitedin selkeä ykköskohde on Tottenhamin Harry Kane.

Lantiovammasta kärsinyt Mount on tällä kaudella saanut kritiikkiä vähäisistä tehoistaan, mutta vielä viime kaudella hän latoi komeat tilastot pöytään: 53 ottelua, 13 maalia ja 16 maaliin johtanutta syöttöä. Tällä kaudella hänelle kirjattiin 35 peliä ja niissä kolme osumaa sekä kuusi maalisyöttöä.

Lisää siirtouutisia:

 
Lataa lisää

Lue myös: Athletic: Neuvottelut käynnissä – Chelsea antoi Manchester Citylle luvan puhua pelaajansa kanssa

2023-06-01T06:59:47Z dg43tfdfdgfd