LEICESTERIN MONIVUOTINEN LUOTTOPELAAJA JäTTää SEURAN

Leicesterin keskikenttäpelaaja Youri Tielemans on vahvistanut, että hän jättää seuran tänä kesänä sopimuksensa päätyttyä.

Tielemans, 26, liittyi Leicesteriin lainalle tammikuussa 2019 AS Monacosta ja siirtyi puoli vuotta myöhemmin pysyvästi Englantiin 45 miljoonalla eurolla.

Belgian maajoukkuepelaaja on pelannut Leicesterissa lähes 200 ottelua ja voittanut seuran kanssa kertaalleen FA Cupin, jonka finaalin Chelseaa vastaan hän ratkaisi maalillaan.

Tielemansia on huhuttu jo parin vuoden ajan isompiin ympyröihin, mutta siirto tapahtuu nyt Leicesterin kannalta ikävissä merkeissä, sillä joukkue putoaa ensi kaudeksi Mestaruussarjaan ja Tielemans lähtee ilmaiseksi.

– Rakkaat Leicesterin kannattajat, neljän ja puolen erityisen vuoden jälkeen ja suurella kiitollisuudella jätän hyvästit tälle uskomattomalle seuralle, kirjoitti Tielemans Instagramissa.

– Lämpönne ja intohimonne syleilivät minua ensimmäisestä päivästä lähtien, jolloin astuin tälle kentälle.

Tielemans tuskin jää ainoaksi nimekkääksi pelaajaksi, joka lähtee Leicesterista tänä kesänä. Potentiaalisiksi lähtijöiksi on hänen lisäkseen povattu etenkin James Maddisonia ja Harvey Barnesia.

Lue myös: Manchester United ja Valioliiga-tähti sopuun siirrosta

2023-06-01T08:44:47Z dg43tfdfdgfd