SIIRTOMARKKINOILLA MELLASTANUT NHL-JOUKKUE SAATTAA JOUTUA PISTäMääN PELAAJIA PIHALLE

Nashville Predators on ollut NHL:n siirtoikkunan yksi aktiivisimmista joukkueista tehden useita isoja hankintoja. Samalla siirrot ovat kuitenkin nostaneet joukkueen palkkabudjettia.

Nashville on hankkinut riveihinsä muun muassa Steven Stamkosin, Jonathan Marchessaultin sekä Brady Skjein. Seura teki myös Juuse Sarosin kanssa pitkän ja kalliin jatkosopimuksen.

Uudet sopimukset ovat aiheuttaneet sen, että Nashvillen kulut ovat nousseet nyt palkkakaton yli. The Tennessean -lehden NHL-toimittaja Alex Daugherty Nashville joutuu harventamaan miehistöään vähintään yhdellä pelaajalla kesän aikana.

Daughertyn mukaan tulilinjalla ovat erityisesti Cody Glass ja Dante Fabbro. Molemmat tienaavat 2,5 miljoonaa ensi kaudesta ja kummankin vastuu väheni viime kauden aikana.

Nashville putosi viime kaudella pudotuspelien avauskierroksella. Nyt se rakentaa joukkuetta, jonka on tarkoitus taistella mestaruudesta.

Lue myös: NHL-tulokasseura kiinnitti Liigasta tutun sentterin/a>Lue myös: Suomalainen NHL-hyökkääjä taas siirtohuhujen kohteena - teki juuri jatkosopimuksen

2024-07-09T14:20:44Z dg43tfdfdgfd