NHL:N MESTARISUOSIKKI TEKI KOVAN RATKAISUN! – ”MUUTTAA SUUNTAA…”

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäistä kertaa ottelusarjan lähes 20 vuoteen voittanut Toronto Maple Leafs on tehnyt kovan ratkaisun. Maple Leafs ei jatkanut keväällä enää pitkäaikaisen GM:n sopimusta, joten joukkue oli hetken ilman uutta seurajohtajaa. Nyt uusi GM on palkattu ja joukkueella alkaa rakennus kohti tulevaisuutta.

Toronto Maple Leafs on palkannut uudeksi GM:ksi Calgary Flamesissa lähes kymmenen vuotta toimineen Brad Trelivingin. Treliving jätti sopimuksen uusimatta Flamesissa menneen kauden päätteeksi ja oli vapaa neuvottelemaan uudesta sopimuksesta minkä tahansa organisaation kanssa.

53-vuotias Treliving aloittaa uransa toisen GM:n pestin. Flames-uransa aikana joukkue voitti 362 ottelua ja hävisi jatkoajat mukaan lukien runkosarjassa 338 kertaa.

– Olen todella innoissani ja kiitollinen, kun saan liittyä Maple Leafsin organisaatioon. Haluan kiittää Brendan Shanahania ja MLSE:tä tästä huimasta mahdollisuudesta. Original six -organisaation johtaminen on huima tehtävä ja jo nyt huomaa, miten paljon Maple Leafs tarkoittaa tälle koko alueelle, kertoi Treliving.

Flamesissa toimiessaan GM:nä Treliving teki varaustilaisuuksissa hyvää työtä, mutta menestyminen pudotuspeleissä jäi todella vaisuksi. Uransa aikana Flames voitti vain kaksi pudotuspelisarjaa.

Trelivingilla on paljon tehtävää heti ensimmäisenä kesänä Maple Leafsissa, sillä Auston Matthewsin ja William Nylanderin sopimukset päättyvät ensi kauden jälkeen. Heidän lisäkseen tähtihyökkääjä Mitch Marnerilla astuu siirron estävä pykälä sopimuksessa voimaan.

Artikkeli NHL:n mestarisuosikki teki kovan ratkaisun! – ”Muuttaa suuntaa…” julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Kiekkofani.com.

2023-06-01T09:57:06Z dg43tfdfdgfd