MTV:LTä HUIPPU-UUTISIA KIEKKOFANEILLE – NäMä NHL:N FINAALIOTTELUT NäKYVäT ILMAISEKSI

NHL-kausi 2023-2024 huipentuu Edmonton Oilersin ja Florida Panthersin välisiin Stanley Cup -finaaleihin, joista osa on katsottavissa ilmaiseksi.

MTV kertoo tiedotteessaan, että MTV Subilla ja MTV Katsomossa seurataan NHL:n mestaruuden ratkeamista kolmannesta finaaliottelusta eteenpäin.

Luvassa on suomalaisittain mielenkiintoinen ottelusarja, sillä Panthersia tähdittävät kapteeni Aleksander Barkov, Anton Lundell, Eetu Luostarinen sekä Niko Mikkola. Oilersin riveissä ei puolestaan pelaa lainkaan suomalaisia.

Viime vuonna Panthers taipui finaaleissa Vegas Golden Knightsille, joten hampaankolossa on paljon. Takavuosien dynastia Oilers puolestaan eteni nyt finaaleihin ensimmäistä kertaa peräti 18 vuoteen ja edellinen mestaruus löytyy keväältä 1990.

MTV Subilla ja MTV Katsomossa esitetään ratkaisevat finaaliottelut kolmannesta pelistä eteenpäin. Finaalilähetysten asiantuntijoina vuorottelevat Olli Jokinen, Sami Lepistö ja Siim Liivik. Selostuksista vastaavat Jani Alkio, Julius Sorjonen ja Sebastian Waheeb.

Lisäksi MTV Subilla nähdään aamuöisin pelattavista otteluista tunnin mittaiset koostelähetykset seuraavana päivänä kello 18 alkaen. MTV Katsomosta suorat lähetykset ja ottelukoosteet ovat katsottavissa maksullisilla tilauksilla.

Stanley Cup -finaalien lähetykset MTV:llä:

Pe 14.6. klo 03.00 Edmonton–Florida (3. finaali)

Su 16.6. klo 03.00 Edmonton–Florida (4. finaali)

Ke 19.6. klo 03.00 Florida–Edmonton (mahd. 5. finaali)

La 22.6. klo 03.00 Edmonton–Florida (mahd. 6. finaali)

Ti 25.6. klo 03.00 Florida–Edmonton (mahd. 7. finaali)

9. kesäkuuta alkava finaalisarja pelataan paras seitsemästä -pelitavalla. Tämä tarkoittaa, että mestaruus ratkeaa aikaisintaan neljännessä tai viimeistään seitsemännessä finaaliottelussa.

Lähde: MTV:n tiedote

LUE MYÖS

 
Lataa lisää

Lue myös: Sisäpiiritoimittajalta iso paljastus Nikolaj Ehlersin tilanteesta

2024-06-06T10:23:41Z dg43tfdfdgfd